Вторник, 18 Февруари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
27 - 03 Юни 2019

2178

Седмичен хороскоп - Козирог - 27.05.2019 - 03.06.2019 година

Периодът е благоприятен за всичко градивно, на което дадете преднина в мисленето и действията си. Ще се сближите с онези, на които не са чужди идеите и отговорното ви поведение, отношението ви към работата и не на последно място доброто ви сърце.

Сътрудничеството ви ще бъде предпоставка за бъдещи успехи и развития, носещи полза на много хора. Освободете се от негативните емоции, свързани с миналото и започнете на чисто. Давайки път на творческото си мислене, ще реализирате по-лесно намеренията си. Бъдете тактични, но поставете на мястото им всички, които се опитат да ви поставят в своя зависимост. Не крийте уважението си към труда на другите и се издължите на хората, чиито услуги сте ползвали.

Съдбовна среща с човек, с когото предстои да изживеете много и хубави мигове заедно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година