Неделя, 23 Февруари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
27 - 03 Февруари 2020

1464

Седмичен хороскоп - Козирог - 27.01.2020 - 03.02.2020 година

С амбиции и хъс ще наложите идеите си и ще постигнете замисленото. Доволни ще бъдете и от подкрепата, която ще ви окажат влиятелни хора, и с чиято помощ ще изпреварите конкурентите си.

Най-силни ще бъдат изявите ви в образователната сфера, културата, медиите и в чужбина. Доверието, което ще получите, ще ви постави на равно с първите и ще ви насърчи да дадете всичко от себе си. Вие можете. Наравно с комплиментите ще трябва да постигнете разбирателство с хора, които са ви дистанцирали от себе си. Бъдете великодушни и не търсете причини да се разединявате, напротив. Всяко усилие в посока на обединяване на идеи, желания и интереси ще бъде толерирано и има шанса да успее.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!

Годишен хороскоп за 2020-та година