Петък, 7 Октомври 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
26 - 02 Септември 2019

1808

Седмичен хороскоп - Козирог - 26.08.2019 - 02.09.2019 година 

Работете по задачите си, като се стараете по-малко да създавате напрежение около себе си. Ще имате благоприятни възможности за бизнес и постигане на желани договорености, но нещата ще зависят много от умението ви да работите в екип.

Ще бъдете податливи на вътрешни противоречия и е възможно да се чувствате несигурни, но не защото не можете да се справите. Доверете са на разума и следвайте интересите си, без да стигате до крайности. С помощта на близък или друг, специален за вас човек ще ви бъде по-лесно да придвижите напред личен или професионален въпрос. В интимната сфера са възможни промени. В стремежа си да задържите до себе си някой, който вече гледа в друга посока, ще трябва да се потрудите повече, като му покажете искрените си чувства и намерения.

Срещи, раздели и нови любови се очертават пред много от вас. Усещането ви за перспектива не е измамно и ще ви дава импулс да продължавате напред. Грижите за дома ще са с видим ефект в края на седмицата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година