Събота, 25 Септември 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
26 - 02 Ноември 2020

1008

Седмичен хороскоп - Козирог - 26.10.2020 - 02.11.2020 година

Ще следвате програмата си и ще работите върху професионалните си проекти, както и ще продължите да следите развитията на пазара, у нас и по света. При много от вас те имат пряко отношение към сегашната им и бъдеща заетост. Не бъдете упорити там, където е нужно да покажете отстъпчивост и толерантност, и ще избегнете неблагоприятна за вас ситуация.

Финансовите ви дела в повечето случаи ще са пропорционални на усилията ви вложени в тях, като не са изключени и разминавания между намерения и реалност. Няма да липсват и такива, които с неочаквани/или очаквани/ средства ще подобрят бюджета си, но основно заложете на себе си. Станете по-пестеливи и не харчете без мярка, скоро ще се нуждаете от повече свежи пари. Ако по свои причини действията ви са насочени вън от дома, бъдете по-дискретни. Съществува риск да се забъркате в неприятности и да дискредитирате не само себе си, но и близките ви.

Живейте пълноценно и не губете присъствие на духа, ще има от какво да сте доволни и усмихнати. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година