Сряда, 21 Август 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
26 - 02 Януари 2016

3924
Седмичен хороскоп - Козирог - 26.12.2016 - 02.01.2017 година
 
През седмицата ще бъдете в добро разположение на духа и с готовност ще започнете деловата си работа. Ще творите и довеждате до добър край находчивите си идеи. За проблемите и тревогите си ще търсите опора в партньора си, неговото надеждно рамо е винаги до вас. Благодарни бъдете на съдбата за даровете, които ви се дават. Семейството е вашият тих пристан и няма да се спрете пред нищо, за да го предпазите от недобрите сили на външния свят. Не подминавайте с лека ръка желанието на някой да бъде близо до вас. Ще си бъдете взаимно полезни в преодоляване на житейските трудности.
 
Ако ви предстои сделка с недвижим имот ще останете доволни. Някои от вас ще се насладят на ново, загадъчно и привлекателно чувство, което ще ги потопи в атмосфера на любов и нежни трепети. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година