Събота, 23 Януари 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
26 - 02 Април 2018

2924

Седмичен хороскоп - Козирог - 26.03.2018 - 02.04.2018 година

Няма да ви липсват внимание и подкрепа, с поведението си сте създали условия другите да се чувстват добре и като възнаграждение, съдбата ще покажете щедростта си към вас.

Като хора, стъпили здраво на земята и без да храните прекалени очаквания, ще работите и живеете според собствените си разбирания и интереси. Направете приоритетни стойностните и важни за вас неща и ще последват добрите развития. Вниквайки в детайлите, ще се справяте без излишни затруднения, влагайки енергията си по предназначение. С добра организация и ясна цел ще приключвате в срок задачите си, често изненадвайки и сами себе си. Ще се отличавате с прагматичното си мислене, идеи и смели изяви. Занимаващите се с реклама, политика, бизнес и приложение на правото ще ви носят удовлетворение.

С обмислени решения и без да говорите предварително за намеренията си, ще оставяте добро впечатление от работата и поведението си. Ако ви е нужна подкрепа, ще я намирате, стига да я търсите от подходящите хора. Не пренебрегвайте любовта и себе си, за какво са парите и славата, ако сърцето е празно? Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година