Понеделник, 3 Октомври 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
25 - 02 Декември 2019

2261

Седмичен хороскоп - Козирог - 25.11.2019 - 02.12.2019 година 

Проявленията ви през следващите дни в професионалната сфера, бизнеса, образованието и семейните взаимоотношения ще са пропорционални на подготовката и желанието ви да давате най-доброто от себе си.

Ако в някаква степен резултатите не ви удовлетворяват, търсете причините извън себе си. За съжаление развитията са такива, че има фактори, върху които не можете да влияете. Важно е да сте доволни от свършеното от вас, това е нещото, за което ще ви оценяват и не само сега, а и за в бъдеще. Ако неудовлетворението ви е налице, запазете самообладание и да не изпадайте в униние. Предстоящото ще ви донесе хубави поводи за празнуване. В ремонтните дейности насърчете активността на семейството или колегите си и по-бързо ще доведете до край започнатото.

Проявявайте толерантност към чуждите идеи и не налагайте волята си на всяка цена, ако искате бракът ви, бизнеса, работното място и добрите взаимоотношения да продължат. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година