Четвъртък, 6 Октомври 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
25 - 01 Февруари 2021

959

Седмичен хороскоп - Козирог - 25.01.2021 - 01.02.2021 година

Служебни ангажименти ще ви потопят в динамиката на несвършените задачи. Мобилизирайте се и приключете делата си преди да тръгнете на път. Ако в плановете ви не влизат пътувания, не пренебрегвайте грижите по дома си. Разочарования от някого или нещо, вина за което носите и вие. Бъдете достатъчно ясни и коректни в общуванията си, за да не оставяте съмнения след себе си.

Ако интересите ви са свързани с делови или други занимания, различни от обичайните, говорете открито. Подновяване на връзки или създаване на нови, но не за сметка на някого, защото от последствията ще ви заболи. Раздразнението ви от нечие поведение може и да е основателно, но не си разваляйте спокойствието поради неговото несъвършенство. Има толкова хора и неща, които заслужават вниманието и енергията ви. И най-важното, ще се чувствате щастливи в компанията им. Изразен късмет в търсене на работа, подобряване на материалното състояние. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година