×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 21 Март 2018
Козирог

Седмичен хороскоп
25 - 01 Февруари 2016

2531
В очакване сте на едно ново начало, свързано най-вече в професионалната сфера. Започнатото в началото на годината ще продължи и проектите, върху които вече работите ще ви амбицират да дадете повече от себе си по организацията им. Подобряващото ви се финансово състояние ще ви помогне да задоволите повече от нуждите на семейството си, като не оставяте себе си за накрая.
 
Много от вас обмислят действия, включващи в тях участието и на други хора, нещо, за което няма да съжалявате. С определени, ясни правила и стройна организация ще осигурите трудова заетост на повече хора, а на себе си повишаващи се финанси. Обществената ви ангажираност също ще нарасне в посока на нови, по-мащабни обвързаности и делови партньорства с международни организации.
 
Не е изключено в общуванията ви да се открои личност, привличаща ви със сродната си енергия и интереси. Ще се допълвате във всяко едно отношение и това ще ви прави щастливи. Семейството ще ви дава вниманието, от което се нуждаете и ще осмисля ежедневието ви. 14-ти февруари наближава, за това не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.