Понеделник, 11 Декември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
24 - 31 Декември 2018

1869

Седмичен хороскоп - Козирог - 24.12.2018 - 31.12.2018 година

Професионалната ви кариера преминава през етап на обновление и трайно се устремява напред. С нови идеи ще поставите началото на успешното си развитие.

Постигнатото до тук е добра основа и трансформациите само ще затвърдят устрема ви към нови позиции. Важно е да приемате във всички области на живота си и другата гледна точка. Не я отхвърляйте по правила, които вие сте си изградили. Ако не ви обогати, то поне ще ви научи да сте толерантни и позитивно отворени към света. При някои от вас е очевидно, че досегашната ви сърдечна връзка не ви носи очакваните емоции, напротив, натоварва ви. Поговорете открито с партньора си и си изяснете отношенията.

Не оставяйте сянка на съмнения, защото така ще продължите страданията си ненужно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!