Сряда, 11 Декември 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
24 - 01 Май 2017

3472
Седмичен хороскоп - Козирог - 24.04.2017 - 01.05.2017 година
 
С нови сили ще подемете делата си, очаквайки да са по-успешни от досегашните. Ще преодолявате трудностите с прагматичен подход и без излишен разход на средства и енергия. Успеете ли да овладеете чувствата и емоциите си и обединявайки ги с опита и разума си, ще се окажете на висотата на собствените си претенции и ще покажете най-доброто от себе си. Ангажирането ви с повече задачи ще намали личното ви време, за сметка на отговорностите, но този път без да ви създават допълнително напрежение. Сложете в ред документацията си, възможни са проверки и свързаните с тях последствия. Следвайте в себе си онзи порив, който ви извисява и прави добри.
 
Духовно израснали, съумейте да го предадете и на онези, които се нуждаят от вас, без да натрапвате присъствието си. Любовни послания ще стигнат до романтичните от вас. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година