Вторник, 21 Януари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
24 - 01 Юли 2019

1583

Седмичен хороскоп - Козирог - 24.06.2019 - 01.07.2019 година

Съобразявайки се с обстоятелствата, ще направите своя избор, като няма да пренебрегнете и личните си предпочитания. Имате верен усет за работа, за хора и към други детайли в живота ви, но и пропуски.

Последните ще излязат на дневен ред и могат да ви създадат главоболия, ако не вземете навреме мерки и се поправите. По отношение на бъдещи намерения ще подчините действията си на здравия разум и няма да сбъркате. Причини, поради които не се чувствате напълно освободени и щастливи ще ви подтикнат да вземете решения за бъдещето ви. Всичко е във възможностите ви, не робувайте на егото и емоциите си и ще се справите с проблемите си.

Станете обективни и ще ви се отдаде да видите нещата от истинската им страна, а не такива, каквито вие си мислите, че са. Въпреки това периодът е силен за вас и ще ви носи реализациите, към които се стремите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година