Неделя, 26 Януари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
23 - 30 Септември 2019

1577

Седмичен хороскоп - Козирог - 23.09.2019 - 30.09.2019 година 

Ще ви вълнуват проблеми както от професионален, творчески, семеен и интимен характер.

На работното място често ще влизате в противоречия с колегите по чисто професионални теми, които няма да променят отношенията ви. Не така обаче ще бъде в семейството. Там са възможни конфликти не е желателно да се задълбочават. Прощавайте, ако приемете, че са ви наранили и се старайте заедно да решавате възникващите пред вас пречки. Ако излъчвате положителни мисли, такива и ще приемате, и обратно. Запазете мира и творческите ви настроения ще спомогнат да вложите повече от душата си в онова, което вършите.

Така и резултатите ще ви носят доволство, правейки ви печеливши и състоятелни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година