Четвъртък, 9 Април 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
23 - 30 Март 2020

999

Седмичен хороскоп - Козирог - 23.03.2020 - 30.03.2020 година

Животът ще ви учи на търпение. И, ако урока не е усвоен, събитията ще се повтарят докато станете добри ученици. Но вие сте интелигентни и бързо се ориентирате от къде духа вятъра. Добри възможности за реализация и успешни договорености.

Често ще пътувате. Светски контакти, при които ще имате възможност да се изявите. Бъдете повече коректни към съдружниците и не търсете заобиколни пътища. Защото всичко се връща и то по начин, който боли. В семейството си проявявайте повече дипломатичност и не навлизайте в чужди територии. Ще ви вълнуват романтични чувства и ще търсите по-често близостта на интимният ви партньор. От вас зависи щастието ви.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година