Вторник, 18 Юни 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
23 - 30 Май 2016

3090
Седмичен хороскоп - Козирог - 23.05.2016 - 29.05.2016 година
Имате сили и можете си да се справите с възникващите проблеми. Не се възпирайте да покажете готовността си за работа и съдбата ще ви изпрати подкрепа. Целите се високо, но не неосъществимо. Ще подобрите материалното си състояние, някои дори са на път да постигнат и повече. Пътят ви не е от леките, но трудностите не ви плашат. Заобиколете се с хора, мислещи позитивно, така по-леко ще преминете през всичко, което ви очаква. Пазете се и от конфликти и недоразумения. За това бъдете ясни в очакванията си и в сигналите, които подавате.
 
По-малко се изтъквайте, повече давайте предимство на разума и мъдростта, пък били те поднесени и от някой друг. Направете здравето си приоритетно и се грижете за добрата си форма. Желанието ви да подновите стара връзка има своите предимства, но предстои да повярвате в тях. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година