Неделя, 19 Септември 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
23 - 30 Декември 2019

1828

Седмичен хороскоп - Козирог - 23.12.2019 - 30.12.2019 година  

Необвързаването ви с дейности, противоречащи на морала и съвестта ви ще ви спести главоболия и редица последващи затруднения.

Постигнатото до тук е добра основа да продължите и занапред, независимо, аргументирано и правилно да вземате решенията си и да следвате логиката на мислите си. На предизвикателства ще отговорите както се и очаква - подобаващо, а обстоятелствата ще ви благоприятстват. Не мислете за миналото, успехът налага да гледате напред, като работите за него с всички сили. За съжаление, умората и стресът биха могли да провокират у вас здравословни проблеми. Не пренебрегвайте здравето си и се консултирайте със специалисти. Финансовите ви очаквания ще се сбъднат, ще изчистите задълженията си и ще помислите за удобствата на семейството си.

Необвързаните и безработните ще получат предложения, които ще ги направят по-активни, както в търсене на нова работа, така и по отношение на своя партньор. Духовните занимания ще ви зареждат с енергия и вътрешна сила. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година