Понеделник, 15 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
22 - 29 Ноември 2021

834

Седмичен хороскоп - Козирог - 22.11.2021 - 29.11.2021 година

Пристъпвате към период, в който сте мотивирани да покажете силно присъствието си, както на професионалната сцена, така и в политическия, обществен и не на последно място личен живот. За съжаление, в нищо няма да ви бъде лесно, но за сметка на това ще е интересно и вълнуващо.

Създали сте си име на добри професионалисти, а сега ви предстои да го обезпечите и материално. През седмицата ще реализирате финансови и търговски сделки, а онези от вас, които се занимават с търговия с недвижими имоти ще постигнат поредния си връх. За да се чувствате в добра кондиция се погрижете за пълноценната си почивка. Осигурете си достатъчно сън, бъдете умерени във всичко, не прекалявайте с консумацията на алкохол, пикантни храни и всякакви други волности, които биха ви създали дискомфорт. Любовта ще ви зарежда с енергия, ще ви мотивира и прави по-инициативни.

В края на седмицата ви очакват хубави изживявания, споделени с любимите ви хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!