Неделя, 25 Февруари 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
21 - 28 Март 2022

948

Седмичен хороскоп - Козирог - 21.03.2022 - 28.03.2022 година 

Предстои ви интересна седмица. Финансовите проблеми ще ги преодолявате с находчиви решения и няма да срещате особени затруднения. Изгодни делови предложения ще променят насоката на мислите ви и някои от вас ще предпочетат по-сигурните пътища в живота.

Категоричността на решенията ви ще възпира всеки чужд опит за противопоставяне и ще ви води непогрешимо към целта. Климата в семейството ще се заздрави, предвид вълненията от последните дни. Ще можете да си позволите повече удоволствия и да зарадвате близките си. Но, все пак внимавайте в харченето, много скоро ще имате нужда от повече средства. Романтична струна ще затрепти в душите ви, ще ви направи нежни, чувствителни и страстни. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!