Вторник, 9 Август 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
20 - 27 Септември 2021

754

Седмичен хороскоп - Козирог - 20.09.2021 - 27.09.2021 година

Постиженията на околните ще ви въздействат позитивно и ще търсите по-преки пътища за реализация на намеренията си. Печелившите ви идеи ще ви подтикнат към активност, привеждайки в ход дългосрочната си програма. Много настроение и радост ще ви носят възстановеното доверие и любов, те ще са измежду значимите ви постижения през тези дни.

Приобщите ли към работата си близки по дух и опитност хора, грижите ви за бъдещето ще намалеят. Ще срещате разбиране от близките си, запазвайки независимостта си във всеки един момент. Вниквайки в себе си, ще се освободите от склонността си да наставлявате и сочите пътя на другите. Ще се съобразявате с чуждите решения и ще търсите своето място в този пъстър свят. Свободата на избора ще ви носи от всичко.

С промененото си поведение ще привлечете добрите сили на своя страна и ще получавате бързи и удовлетворяващи ви резултати. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година