Четвъртък, 20 Юни 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
20 - 27 Август 2018

1705

Седмичен хороскоп - Козирог - 20.08.2018 - 27.08.2018 година  

Овладейте напиращите у вас емоции. Сами провокирате неблагоприятните ситуации, като давате път на нечии не добронамерени желания.

По-бързо ще се избавите от всички тях, ако станете по-търпеливи и дипломатични, и покажете на всички доброто си отношение. Насочете поглед навътре в себе си, към собствените си усещания, чувства, вълнения и тревоги. Животът, към който се стремите е далече от реалността и е справедливо да си отговорите какви цели преследвате и дали те са в хармония с потребностите ви(финансови и духовни). Професионалните ви резултати ще се подобрят, ако се освободите от натрупалата се енергия, водеща ви в грешна посока.

Живейте по-опростено, изчистете от агресия мислите си и направете по-светли желанията си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година