Понеделник, 17 Февруари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
02 - 09 Октомври 2017

3816
Седмичен хороскоп - Козирог - 02.10.2017 - 09.10.2017 година
 
С добро настроение и ентусиазъм ще се впуснете в реализация на непосредствените си намерения. Резултатите ще ви радват, но което е по-важно, ще бъдат с дълготраен ефект.
 
Пред вас ще се разкрият нови възможности, които ще ви позволят да се обогатите духовно, материално, да се образовате и да се утвърдите като истински личности. Няма да липсват проблеми, които ще ви товарят допълнително и ще кривят пътеката ви. Водете се от ясното съзнание за целите си и не падайте духом. Здравословното ви състояние се нуждае от повече внимание и не бива да пренебрегвате сигналите. Потърсете компетентното мнение на специалист относно проблемите си. Ако съумеете добре да организирате работата си ще имате достатъчно време за лични контакти и развлечения.
 
 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година