Петък, 17 Септември 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
02 - 09 Март 2020

1853

Седмичен хороскоп - Козирог - 02.03.2020 - 09.03.2020 година

Ще работите и се развивате, отстоявайки позициите си по всички въпроси, имащи отношение към вас. Ако запазите и занапред постоянството в действията си, ще задържите резултатите, а може и повече.

Търпеливо и с усет за времето и хората, ще отхвърляте задачите си една след друга, доближавайки се с всеки изминат ден до целта си. Отворени сте за новостите и с находчиви решения ще се възползвате от тях, като отложите за по-добри времена големи покупки и ненавременни разходи. Така предвидливо ще се окажете подготвени за събития, при които други ще губят почва под краката си. Занимаващите се с бизнес ще реализират печеливши начинания, изпреварвайки конкурентите си или възползвайки се от нечии забавени действия. Не всички ще се похвалят с успехи, но е сигурно, че няма да ви липсват ориентация, внимание и търпение, което е важно за вас.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година