Събота, 28 Май 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
02 - 09 Май 2022

548

Седмичен хороскоп - Козирог - 02.05.2022 - 09.05.2022 година

Използвайте енергийният си подем и го насочете в правилната посока, за да реализирате плановете си. Конструктивните ви идеи се нуждаят от хора, с които да ги осъществите. Възползвайте се от обстоятелствата и всички позволени начини, за да привлечете повече съмишленици.

Позовете се на авторитета си и с умението си да убеждавате ще ви бъде по-лесно в преговорите. Изразете уважението си към хората срещу вас, покажете им своята съпричастност и потиснете гордостта си. Всичко това ще ви направи достъпни и с открито лице работете за постигане на общите ви цели. Настроението ви ще се подобри от финансовите успехи и материални придобивки, които следват. Други ще се посветят на любимите си занимания, оставяйки на втори план бизнеса и делата си. За тях ваканцията ще започне по-рано. За да се застраховате от недоразумения в общуванията ви се дръжте естествено и потиснете напиращото за показ самочувствие.

Отнесете се с уважение към празника и вярата, енергията му ще ви доближи до Твореца. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година