Четвъртък, 1 Декември 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

1874

Седмичен хороскоп - Козирог - 02.07.2018 - 09.07.2018 година  

Приемайте непринудено изненадите и не търсете причини за недоволство. Ще имате приятни поводи да се чувствате поласкани и доволни от развитието на събитията, стига да сте с настроение и поглед за хубавите неща от ежедневието.

Мислете позитивно и запазете добрия тон, в противен случай рискувате да загубите уважението на хора, които милеят за вас и ви носят в сърцето си. Приемайте открито успехите на другите, а на критиките към вас гледайте, като на по-добра възможност да се развивате професионално и да израствате духовно. Общувайки с интересни хора ще придвижите напред задача, от която ще печелите и за в бъдеще. Използвайте уменията си, с тях можете да забогатеете, като не забравяте, че очакванията ви трябва да са пропорционални на усилията ви. Лесно ще ви бъде, ако успеете да се освободите от всичко, което ви притеснява.

Използвайте силата на мисълта си, програмирайте и следвайте намеренията си. Така по-бързо ще стигнете до своето щастие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година