Понеделник, 9 Декември 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1437

Седмичен хороскоп - Козирог - 02.12.2019 - 09.12.2019 година 

С прагматичният си усет за нещата, ще направлявате развитието на събитията, грижейки се за всичко, което ви интересува и от което можете да спечелите. Анализирайте даденостите и вземайте решенията си, съобразявайки се със законите и морала.

С такива действия бихте осъществили всичко, което поискате. Съдбата ще ви помогне, възнаграждавайки усилията ви, стига да покажете достойно за уважение поведение. Не пренебрегвайте хора, можещи да ви помогнат, само защото фаворизирате други. Отношенията с кредитни институции ще създадат у някои от вас повече напрежение, но ще намерите решение. Други ще се занимават с ремонти и подобряване интериора в дома или офиса.

Нечие желано присъствие ще ви дава сили да реализирате идеите си, без да се товарите с излишни тревоги. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година