Събота, 4 Април 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
02 - 09 Април 2018

2588

Седмичен хороскоп - Козирог - 02.04.2018 - 09.04.2018 година

Не задълбочавайте проблемите от миналото, а насочете погледа си към проекти пряко свързани с професионалните и бизнес - интереси. Избягвайте всякакви конфликти, особено с най-близките ви хора.

Не забравяйте, че не сте застраховани срещу раздели и ситуации на напрежение. Реални шансове за издигане на по-висок пост и утвърждаване на авторитета имат мнозина от вас. Елегантно уреждане на проблеми, произтичащи за вас от непознаването на правните норми, жилища и др. имоти, както и отпускане на кредити, свързани с тях. Концентрирайте се върху най-важното, и не задълбавайте в дребни и несъществени неща.

Ако насочите интересите си в духовната сфера ще откриете отговорите на много свои въпроси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година