Вторник, 19 Март 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

2779

Седмичен хороскоп - Козирог - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Периода ще бъде повече подготвителен за събитията, които ви очакват. Въпросите, които ще ви вълнуват ще бъдат най-вече от личен характер.

Семейството, близките, здравето и личните емоции ще имат своето място в живота ви и ще ви съпътстват със своите настроения. Разумът няма да ви остави и това е най-важното. Всяко действие ще бъде подчинено на житейската логика. Няма да ви липсват приятни моменти и с удоволствие ще се насладите на вниманието и обичта на любимите си хора. Задават се дни на работа и ще бъде добре да наситите ежедневието си с перспективни идеи и начинания.

Възползвайте се от всяка оказана ви подкрепа и създавайте повече полезни контакти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година