Неделя, 21 Юли 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
18 - 25 Март 2019

1419

Седмичен хороскоп - Козирог - 18.03.2019 - 25.03.2019 година

Наред с рутинните задължения ще имате и предизвикателства, помагащи ви най-вече да откриете нови таланти у себе си. Периодът е подходящ за финансови реализации, покупко-продажба на имот или друга голяма вещ за дома.

Разбира се, за всичко това сте работили дълго, но финализирането му предстои, както и да подпомогнете материално близките си в конкретна нужда. Ще им осигурите спокойствие за дни напред. Инвестиции в собствената ви квалификация или в образованието на децата ви е добро решение, носещо перспективи и хранещо самочувствието ви. Приведете в хармония разума с интуицията си и акцентирайте върху най-доброто вложение на време и пари, за да не отидат на вятъра. Разногласията в семейството ви не са непреодолими. Направете първата крачка, като проявите толерантност към мнението на близките си.

Ако е нужно се консултирайте със специалисти, не може да знаете всичко, въпреки, че често парадирате с обратното. Присъствието на някой, когото харесвате и уважавате ще ви насърчи да търсите общи пътища за реализация. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година