Вторник, 28 Януари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
17 - 24 Септември 2018

1713

Седмичен хороскоп - Козирог - 17.09.2018 - 24.09.2018 година  

Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела ще ви възнаградят. Чувствително ще се повишат доходите ви, като наред с това ще повишите претенциите си в управлението.

Периодът е благоприятен и за промяна в организацията на бизнеса, съобразявайки се с реалностите на пазара. Прилагайки опита и информираността си, ще се развивате ускорено, печелейки доверие и пари. Авторитетът ви ще расте, което ще ви превърне в търсени и желани партньори. Проблемите ви са преодолими и с нищо не застрашават нормалния ритъм на работа и живот. Финансова реализация или с помощта на изгоден, банков кредит ще решите материално затруднение.

Много от вас ще пътуват, по работа или на почивка, но ще запазите отговорното си поведение. През почивните дни си наложете да не мислите за ангажименти, изведете семейството сред природата и ще останете доволни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година