Четвъртък, 26 Май 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
17 - 24 Януари 2022

680

Седмичен хороскоп - Козирог - 17.01.2022 - 24.01.2022 година

Добре ориентирани в обстановката, ще откриете за себе си нови възможности за бизнес и професионално развитие. По-будните представители на знака ще пристъпят и към изпълнение на крайно смели решения, залагайки всичко, с цел бързи печалби.

Рискът ви, оправдан или не, ще създаде повече напрежение в и без това забързаното ви ежедневие, но дано удовлетворението ви балансира различните емоции. В противен случай си вземете час за преглед при личния лекар. Ако към активността си прибавите и сдържаност по отношение на емоции и забележки, ще извлечете изгоди и придобивки. С интелигентни похвати и премерен риск може да направите живота си по-спокоен и хубав. Съвместни проекти и приятелско присъствие ще влияят върху решенията и поведението на много от вас.

Ако съществуващите неразрешени въпроси в интимната сфера ви накарат да потърсите причините и в себе си, това ще ви донесе напредък. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година