Четвъртък, 9 Април 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

1868

Седмичен хороскоп - Козирог - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Вдъхновени от някой или нещо, поставени в благоприятни условия и защото просто сте вие, но ще пристъпите към активни действия в изпълнение на намеренията си. И стремейки се час по-скоро да видите осъществена идеята си не са изключени опити да заобиколите установените правила и норми.

Но бързо ще осъзнаете/ дано това не е в резултат на ответни сили/, че пътя ви трябва да е законен. Не пренебрегвайте онези, които работят редом до вас и по никакъв начин не ви провокират към изкушения. Те са същите, на които можете да се опрете в случай на нужда. За съжаление ви се случва да пропускате понякога тези житейски моменти на взаимопомощ и разбирателство, отдавайки предимство на свои предпочитания. В повечето случаи ще довеждате до успешен край идеите си и ще съумявате да организирате без излишен разход на енергия работата си. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви подсказва в тогава, когато изпитвате съмнения.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година