Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
17 - 24 Август 2020

1018

Седмичен хороскоп - Козирог - 17.08.2020 - 24.08.2020 година

На преден план ще изпъква доброто ви възпитание и отношение към другите. С интелигентното си присъствие ще привличате интереса на хора, имащи власт и желание да ви подкрепят. Утвърждавате мнението за себе си, като за хора, на които може да се разчита. Потиснете прекаленото си желание да харчите, рискувате да се разделите с повече от предвидените средства.

Целите ви са перспективни и ще ви направят известни. Но славата може да ви натовари психически и дори да ви отегчи. Разумно разходвайте енергията си за да ви стигне за всичко. В тишината на своето сърце ще намерите отговорите на въпросите, които ви измъчват. Не се дистанцирайте, съществува тенденция от подобна перспектива. Дава ви се да имате всичко, което пожелаете, стига разумно да се борите за него.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!