Понеделник, 18 Ноември 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
16 - 23 Септември 2019

2346

Седмичен хороскоп - Козирог - 16.09.2019 - 23.09.2019 година 

Прекалената ви обвързаност с материалните неща внася напрежение в живота ви. Ще се почувствате свободни и с ясна перспектива за бъдещето, ако дадете път на духовното.

С неограничените си запаси от сили и творчески заряд сте способни на чудеса, дайте им проявление и ще постигнете напредък в делата си. Предстоят ви срещи, които ще променят съдбата на някои от вас. Новите хора, които ще се появят в живота ви ще променят представите ви за неща, които не допускате, че може да възприемате различно от това, което е до сега. Силни чувства ще ви владеят, не ги отхвърляйте, а споделете с тях радостта и топлината, която носите в душата си. Пътувания в края на седмицата ще разнообразят ежедневието ви.

Внимавайте при шофиране, както и с настинките. Невинни на пръв поглед, те крият непредсказуеми последствия, ако не се отнесем сериозно към тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година