Събота, 4 Април 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
16 - 23 Март 2020

1072

Седмичен хороскоп - Козирог - 16.03.2020 - 23.03.2020 година

Започва период на положителни промени за вас. Най-ярко те ще се проявят в професионалния ви живот. Ако работите в екип ще се наложите над конкурентите и те ще признаят заслугите ви.

Важно е да си осигурите добри условия за творчество и работа. Материални и морални придобивки ще ви карат да се чувствате доволни от себе си. Всичко това вие очаквате и работите за него. Мечтите се сбъдват. В личностното си израстване постигате повече и това се потвърждава от видимите успехи. Защото те вървят паралелно. Но ви казвам да си останете такива, каквито сте, и да не загубвате реалната представа за нещата. Светът очаква вашата позитивна намеса.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година