Вторник, 6 Декември 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
15 - 22 Февруари 2021

779

Седмичен хороскоп - Козирог - 15.02.2021 - 22.02.2021 година

Не се отчайвайте и не се отказвайте от намеренията си, ако в първия или втория ден от седмицата нищо не се получава така, както си го представяте. По-добре се адаптирайте към събитията, приспособявайте работата си към конкретните условия и не си изграждайте предварителни планове.

Или пък, ако предпочитате и се чувствате по-сигурни, когато имате такива, направете ги, но с резервни варианти и възможности да заменяте една дейност с друга. Ще изникват разни непредвидени проблеми на моменти, но това се случва и е в реда на нещата. След като прецените важността и спешността им, ще можете да разпределите силите си подходящо. Финансовото ви състояние ще е без промяна. Случайни приходи може да получите от дейности, които ви доставят удоволствие, а загуби може да претърпите, ако се опитвате да „носите две дини под една мишница“. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

 

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година