Събота, 21 Септември 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
15 - 22 Февруари 2016

2765
Без изненада и за самите вас, ще изпитвате неудържимо желание за надмощие, което трябва да овладеете. Поддавайки му се ще дистанцирате всички от себе си и няма да постигнете кой знае какво. Изявите, с които демонстрирате превъзходството си над другите, ще имат обратен ефект върху вас. Може би не това търсите, но в крайна сметка ще трупате повече страдания, отколкото победи. Смирете се, има и други важни неща в живота освен парите. Отделете повече време на конструктивните си идеи, но на онези, с които бихте били полезни на много хора.
 
С тях ще поставите основите на бъдещи, общи проекти. Бъдете водачи, но добронамерени и еднакво отговорни към всички. Логичната ви и бърза мисъл ще ви помага и за напред в работата. Здравословни проблеми няма да ви притесняват, ако можете спортувайте и обърнете внимание на профилактиката. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата в личен и интимен план през 2016 година. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година