Петък, 29 Септември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
15 - 22 Август 2022

948

Седмичен хороскоп - Козирог - 15.08.2022 - 22.08.2022 година

Не всичко ще се развива според желанията ви, но не бива да правите драми от това. Момента е подходящ да се самообразовате и да попълните липсващи страници. Прекалено много сте затънали в решаване и търсене изход от битови проблеми.

Погледнете по-ведро на живота и ще забележите изхода, който тихо стои до вас. С освободено мислене ще постигнете повече. Ревнивото ви отношение към интимният партньор ще усложни и без това задълбочаващата се криза. Имайте повече вяра в него, защото го заслужава. В професионалното си развитие ще посрещнете с ентусиазъм предизвикателствата и ще работите за утвърждаване на авторитета си. Паралелно с него ще нарастват и претенциите ви.

Скоро ще имате увеличаване на доходите, но не бъдете самонадеяни в желанието си да ускорите процеса. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!