Събота, 19 Октомври 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
15 - 22 Април 2019

1891

Седмичен хороскоп - Козирог - 15.04.2019 - 22.04.2019 година

Активността ви през следващите дни няма да е силно изразена, за това ще се съсредоточите върху приключване на започнатите дела. Предизвикателствата пред вас няма да станат по-малко и независимо, че времето е подходящо за отдих, ще покажете добра форма и готовност за действие.

Ако не получите очакваните резултати, не се обезсърчавайте. Опитът, който постигате е богатство, което не може да загубите, от него излизате по-мъдри и силни. С вяра в себе си и без да се разпилявате, ще привлечете някого за конкретна задача и ще останете доволни от нея. Защитавайте интересите си аргументирано и не предлагайте услугите си без нужда, за да не останете разочаровани и недоразбрани. Владейте емоциите си и не влизайте в конфликти, чувствителността ви е изострена от прекалена ангажираност със свои и чужди проблеми.

Близостта на семейството ви носи спокойствие и в същото време ви натоварва с проблеми, които в повечето случаи могат да намерят решение и без вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година