Петък, 30 Юли 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
14 - 21 Октомври 2019

2116

Седмичен хороскоп - Козирог - 14.10.2019 - 21.10.2019 година 

Първо мислете и после действайте. Оставете поривите си и вникнете в детайлите. Но не философствайте прекалено, ще отегчите всички около вас. Ще се наложи и да рискувате, но премерено.

Това не би било проблем за вас, специалисти сте, когато трябва да пресмятате ползите и да елиминирате загубите. Не всеки път ще сте финансово удовлетворени, но въпреки това ще имате своите успехи. Печеливша идея ще постави начало на ново /позабравено /съдружие, с обещаващи перспективи. С доверие се отнасяйте към професионалните способности на партньорите си. Не може на всякъде да огрявате само вие. В интимната сфера ви предстоят приятни изживявания, но само за онези, които ги търсят.

Пътуване с любим човек ще ви насърчи да станете по-добри и сърдечни. В дома ви тече подготовка за приятно събитие, което внася вълнения и добри очаквания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година