Събота, 10 Юни 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
14 - 21 Ноември 2022

731

Седмичен хороскоп - Козирог - 14.11.2022 - 21.11.2022 година 

Предстоящите дни повишават стремежа ви да работите повече, най-вече в подкрепа на материалното ви осигуряване. Професионалните и бизнес- задачи са с приоритет пред всичко останало. С много хъс ще реализирате идеите, които ви занимават през последните дни. Професионализмът ви ще се прояви и по отношение на бъдещи начинания, които договаряте със съдружници и хора от бранша.

В тази връзка няма да ви липсват предложения, някои от които от чуждестранни партньори. В желанието си да организирате времето си, своето и на колегите по-добре, е възможно да влезнете в противоречия. Не пренебрегвайте ничии съвети и мнения. Разочарования също са възможни, но те съпътстват всеки и най-вече онези, които не спират да търсят по-добрите решения. Любовта ви към някого ще ви владее през идващите дни.

Вие на свой ред покажете благородство на характера си и дайте изява на милосърдието си, около вас има нуждаещи се хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-