Понеделник, 25 Март 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
14 - 21 Май 2018

1982
Седмичен хороскоп - Козирог - 14.05.2018 - 21.05.2018 година
 
Ще получите делови предложения, повечето от които имате реални шансове да реализирате. Не лоши финансови постъпления. Професионални и лични успехи.
 
Повишаване на самочувствието, което ще окаже положително влияние и на атмосферата в къщи. При някои ще се появят възможности за пътуване и работа в чужбина. За всички е характерно слънчево настроение с романтична нагласа, а също така и повече щастливи мигове споделени с любим човек. Но, не говорете прекалено много. Повече слушайте. Така ще чуете истини, които са ви нужни на този етап от живота ви. Хубавото предстои и не губете надежда за него.
 
Вярвайте в щастливата си звезда. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година