Четвъртък, 12 Декември 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
14 - 21 Януари 2019

2170

Седмичен хороскоп - Козирог - 14.01.2019 - 21.01.2019 година 

С желание сте да изпълните докрай намеренията си, без да се притеснявате за физическото си и психическо здраве. Мобилизирани сте да се изявите в много посоки, отчитайки предишни грешки и необмислени действия.

Организационните ви умения ще си проличат и за късо време ще отхвърлите много работа, но не изпадайте в крайности все пак. Толерантност в общуването и съпричастност към проблемите на околните са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели. Има и още нещо, към онези, които не оценяват помощта ви ще бъдете по-резки и без да се двоумите, ще им покажете открито мнението си за тях. В тази връзка са възможни разочарования и други натоварващи ви емоции. В обществените отношения не афиширайте позициите си, а работете в полза както на собствените си интереси, така и за другите.

Бъдете сигурни, че трудът ви ще бъде оценен. Ще се вълнувате от новостите в интимния ви живот, разделите също са възможни, но такъв е изборът ви. Важното е, че ще се радвате на взаимно уважение и любов с онези, които остават до вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година