Вторник, 23 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
13 - 20 Септември 2021

1148

Седмичен хороскоп - Козирог - 13.09.2021 - 20.09.2021 година

Ще живеете в хармония със себе си, съчетавайки в едно разум и интуиция, нещо, което се отдава трудно на много други. Следвайки намеренията си, ще вземате правилните решения и ще постигате целите си. Спокойни сте, че в трудните моменти има на кого да се опрете и това не е измамно чувство.

Анализирайки събитията, ще отвръщате на провокациите с точни и навременни действия. Ще овладявате емоциите си, бидейки будни и без да усложнявате обстановката. Много от вас ще получат материални бонуси, позволявайки им да задоволят нуждите си, собствените и на близките си. В повечето случаи няма да се натъквате на съмнения в правилността на действията ви, за това не е нужно да убеждавате, но ако ви се наложи – вие го можете. Въпреки напрегнатото ежедневие ще внасяте настроение сред околните със свежото си чувство за хумор и добро настроение.

В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!