Събота, 29 Февруари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
13 - 20 Януари 2020

1376

Седмичен хороскоп - Козирог - 13.01.2020 - 20.01.2020 година

Делата ви ще се развиват благоприятно, ако следвате приоритетите си, мислите аналитично и не навлизате в чуждите проблеми неканени. Финансовите придобивки ще ви позволят да се погрижите по-добре за себе си и за близките си, а също и за дълговете си. Понякога забравяте за тях.

Около вас съществуват обстоятелства, които желаете да промените, в търсене на повече удовлетвореност в живота ви. Притежавате качества, на които може да се опрете, и давайки им преднина да стигнете по-скоро до желаната от вас позиция. Любовният ви живот ще се раздвижи, като ви направи по-активни и нежни. Дамите ще се радват на засилен интерес от страна на колеги, началници и висшестоящи. Ревниви ще са представителите на силния пол и често ще стават причина за недоразумения и кавги.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година