Понеделник, 25 Май 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
13 - 20 Април 2020

746

Седмичен хороскоп - Козирог - 13.04.2020 - 20.04.2020 година

Възможни са административни или други технически затруднения, които да ви подтикнат към предоговаряне на вече установени срокове и други обвързаности. Не бързайте да се притеснявате прекалено, това има и хубава страна за вас. В търсене на допълнителни начини за справяне със ситуацията ще подобрите отношенията си с хора, с които пътищата ви са вървели в различни посоки през последните години.

Заедно ще пристъпите към разработване на програма в защита на интересите си, както и за общи бизнес-начинания. Времето ще работи за вас, въпреки, че ще имате и ограничения. Най-общо казано очакванията ви, отнасящи се до личните ви и професионални планове ще се сбъднат. Споделяйки плановете си с хората, чиито качества цените и със съдействието им в реализацията им, ще ви бъде по-лесно. На свой ред ще се радвате на внимание и ще привличате с позициите си в обществото. Разумът, опитността и вродената ви интуиция ще ви помагат по-добре да оцените даденостите и да се възползвате от всяка предоставена ви възможност.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Годишен хороскоп за 2020-та година