Вторник, 20 Август 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2228
Съобразявайки се със собствените си цели и интереси, ще работите за осъществяването им, загърбвайки всичко, което би ви отнело от времето и енергията. Наред с труда си влагайте добри мисли и към света около вас, от тях ще зависят не само финансите ви, но физическото ви и духовно здраве.
 
Така ще привличате интереса върху себе си и ще вървите по-добре напред. Срещите, пътуванията и общуването ви с различни хора ще насочват идеите ви в градивна посока. За някои от вас периодът се свързва и с политически изяви. Ще успявате, ако сте искрени и сте съпричастни с проблемите на честните и обикновени хора.
 
Добрите дела ще ви носят сигурност и благополучие за в бъдеще, не го забравяйте. В личният ви живот е възможно да настъпят промени, при някои по-силно изразени. Във ваша власт е да насочвате събитията в посоката, която желаете - социална, професионална и лична, за това бъдете добронамерени. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година