Вторник, 3 Август 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
12 - 19 Ноември 2018

2243

Седмичен хороскоп - Козирог - 12.11.2018 - 19.11.2018 година 

Обърнете повече внимание на отношенията си с хора от обкръжението ви и най-вече на близките си. Ще ви сплоти обща цел и направи по-активни в постигането ѝ.

Разбирателството помежду ви ще се отрази положително на енергетиката ви, а от там и на делата ви. В професионален план ще подсилите ефекта от работата си, ако приобщите към нея и онези, които до момента са изразявали съмнения. Свидетелство за това ще са последващите благоприятни развития и успехи. С повече търпение и разумно оползотворяване на времето си ще напреднете в област, в която смятате и занапред да се развивате. Постигнатото ще повиши психическата ви и финансова устойчивост, което ще се отрази и на бита ви.

Мобилизирани и мотивирани, ще следвате приоритетите си. С приятели и хора, които обичате ще изживеете приятни мигове в края на седмицата. Краят на седмицата ще сложи началото на нова връзка, влюбени и щастливи, ще придобиете повече смелост в делата си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година