Четвъртък, 30 Ноември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
12 - 19 Юли 2021

1096

Седмичен хороскоп - Козирог - 12.07.2021 - 19.07.2021 година

Ново начало за търсещите предизвикателства, както в професионалната сфера, така и в частния ви живот. Новото поприще ще ви заинтригува с перспективата си за финансов и личен просперитет. Успехите ви ще зависят най-вече от вас самите и от умението ви правилно да подбирате хората, с които да осъществите целите си.

Сигурно е, че не всичко, което изглежда привлекателно и обещаващо ще остане до край такова. Възможни са разочарования, но се подгответе, не изпадайте в крайности. Към всичко бъдете бдителни, но не мнителни. Ако установите, че по някои от общите теми не са взели предвид мнението ви не губете енергията си да се обяснявате. Бъдете търпеливи, прозорливи и дипломатични. Контактите ви ще ви срещнат с полезни за вас хора и това ще ви улеснят в делата ви за напред. Споделяйте емоциите и чувствата си само с онези, които обичате.

Към всички останали бъдете дружелюбни и с приветливо отношение към проблемите им. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!