Петък, 15 Ноември 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
11 - 18 Ноември 2019

1330

Седмичен хороскоп - Козирог - 11.11.2019 - 18.11.2019 година 

Анализирайте събитията. Уменията ви ще ви помогнат да прозрете напред в бъдещето и да вземете правилните решения. Позитивното ви отношение към всички и всичко ще ви даде нова сила и мотивация да творите.

Емоциите не са добър съветник, старайте се да ги потискате, когато става въпрос за отговорности и важни дела. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, ако е стъпил върху здрави основи и е съобразен с пазарните условия. В противен случай очаквайте недоразумения от различен характер. На работното място са възможни реорганизации и разместване на пластовете по върховете. Това ще ви засегне и вас. За добро или не, но ще получите предложения, върху които ще мислите. Ще бъдете полезни на себе си, ако сте коректни и овладени.

Подобряването на взаимоотношенията с близките ви ще са мотив да разгърнете потенциала си в търсене на нови материални придобивки.Ще се засили интересът ви към някого. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година