Вторник, 25 Юни 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юни 2018

1973

Седмичен хороскоп - Козирог - 11.06.2018 - 18.06.2018 година  

Като съзнателни и делови хора, ще преминете през периода проникновено и отговорно. Психическата ви устойчивост и мъдри решения ще впечатляват и ще влияят върху съзнанието на много хора.

Ще проявите активност в овладяване на новостите, съсредоточавайки вниманието си върху конкретни детайли от тях. Така ще си създадете повече сигурност и спокойствие в живота. Наред с тях ще се погрижите и за финансите си, отдавайки предимство на онези действия, с които да ги множите. Почивката на семейството ви също е сред приоритетите, по които ще работите през тези дни. Умората и напрежението няма да ви възпрат да търсите практичното, приятното и красивото за себе си и близките ви.

Като истински творци, взели нещата си в свои ръце, ще насочвате съдбата си в посоката, която желаете. От любовта ще черпите сили, устремени напред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година